Wie is Sören ?

Geschreven door Super User op . Gepost in Soren

Sinds m'n  jonge jeugd was ik steeds gefascineerd door de schoonheid van de natuur die me tot op dezer dag nog steeds verrast. Daarom besloot ik om juist met die mooie en onuitputtelijke bron van materialen en bloemen florale kunst te vormen.

Dit bracht mij bij de opleiding tuinbouw, waardoor ik mijn passie kon vermengen met plantenkennis. En dit ook in de praktijk kon brengen tijdens een eerste stage in de bloemenzaak van Greet Verheyden. Die me de basis aanleerde in de bloemsierkunst.

Al snel erna wou ik me meer gaan verdiepen in de branche en volgde een bloemistenopleiding in Mechelen en in Nederland. Dit gecombineerd met een stage bij meesterflorist Geert Pattyn waarbij ik de mogelijkheid kreeg om nieuwe technieken te leren en in staat was deze in de praktijk te brengen. Dat gaf me kans om enkele jaren als vaste medewerker mee te draaien in de evenementensector.

Tijdens die periode had ik het genoegen om deel te nemen aan Fleur Talent Project waardoor ik een netwerk van kwekers, groothandels en floristen kon opbouwen. Wat uitermate belangrijk is om een goede service en een ruim aanbod van bloemen aan te bieden. Dit netwerk heb ik tot op de dag van vandaag kunnen uitbreiden over de hele wereld dankzij verschillende demonstraties, wedstrijden, seminaries en decoraties.

Voor mij is geluk, het binnen dragen van de natuur, vermengd met m’n visie en passie en iedereen er van laten meegenieten. Emoties delen met bloemen, wat men niet gezegd krijgt in woorden

Met veel plezier om mijn passie te delen met jou!

Sören